Főoldal
Bevezető

Üdvözöljük Önt a Mérnöki Kar honlapján! Összeállításunkkal szeretnénk felkelteni érdeklõdését a Pannon Egyetem Mérnöki Kara iránt. Honlapjainkon megtalálja mindazokat az információkat, melyeket abból a célból válogattunk össze, hogy Ön betekintést nyerhessen a kar oktatói és kutatói munkájába. Igyekeztünk önmagunkat úgy bemutatni, hogy a honlapon választ találjon kérdéseire az a hallgató, aki ide szeretne felvételizni; munkatársunk, aki napi munkájával kapcsolatos ügyben érdeklődik vagy akár az a vállalat, aki hozzájárulásaival támogatja munkánkat.

Bővebben...
 
Mesterképzéseinkről bővebben - tájékoztató fórum
merre_mklogo.jpgMost kezdted az egyetemet, de szívesen tájékozódnál a továbbtanulási lehetőségekről? Közeledik az alapszakos diploma megszerzésének időpontja és még nem tudod hogyan, hova tovább? Hasznosabban szeretnéd tölteni az időd, amíg meglesz a nyelvvizsgád? Úgy alakul az utolsó féléved, hogy lenne időd mesterszakos tárgyakat is teljesíteni?

Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válasz, Téged is várunk 2013. október 28-án hétfőn, 17:30 órakor Tájékoztató Fórumunkon, a B épület földszinti konferenciatermében.

Amiről biztosan szó lesz:
Általános felvételi információk – Miben tudunk segíteni?
Mesterképzéseink bemutatkozása
Bemutatkozik a MOL Ásványolaj és Petrolkémiai Technológia szakirány
Bemutatkozik a Continental által támogatott Járműrendszertechnikai szakirány
Tervezd tudatosan a jövődet! Gyere és tájékozódj időben!
 
Felhívás hátrányos helyzetű és/vagy fogyatékossággal élő fiatal kutatói ösztöndíj elnyerésére
A Pannon Egyetem Mérnöki Kar a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0026 azonosító számú „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Pannon Egyetemen” című projektje keretében pályázatot hirdet hátrányos helyzetű és/vagy fogyatékossággal élő fiatal kutatói ösztöndíj elnyerésére.
 

 
SAS honlap

Az egyetemen működő SAS Bizottság (Sajátos Szükségletű Hallgatókat Segítő Bizottság) új honlap indításával kíván közérdekű információkat közvetíteni a Pannon Egyetem polgárai számára.
A honlap bemutatja a tanulási nehézségekkel és zavarokkal küzdő hallgatók segítése érdekében folytatott tevékenységet, a SAS csoportban közreműködő bizottságot és mentorhallgatókat, a támogatási formákat. Hasznos és praktikus információt nyújt a látogatók számára.

 
Döntési modellek- szabadon választható tárgy (2 kredit)
A kurzus célja a hétköznapok, a mérnöki és a gazdasági tevékenységek döntéseiben hatékonyan alkalmazható modellek megismertetése. Látni fogjuk, hogy modellek alkalmazásával megérthetjük az összetett természeti és társadalmi folyamatokat, az adatok mögött rejlő összefüggéseket, hatékonyabb lehet a stratégiaalkotási és tervezési tevékenységünk.
 
A „beszélgetésekre” nov. 8., nov 15., nov. 29. pénteki napokon 14:00-18:00 óra között kerül sor a Jedlik Ányos Szakkollégium tetőterében. Előadó, témafelvezető: Dr. Abonyi János, egyetemi tanár. Az előadások nyíltak, előzetes regisztráció nem szükséges. A kurzus szabadon válaszható tárgyként október 25-ig felvehető.  Jelentkezés és bővebb információ a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címen.
Bővebben...
 
Meghívó - A tudomány kultúrája

Meghívó a tudomány kultúrája című sorozat hetedik rendezvényére:
A modell mint amputált valóság
Boda Dezső
(PE Mérnöki Kar Kémia Intézet, Fizikai Kémia Intézeti Tanszék)
előadása és beszélgetés
2013. október 29. (kedd) 17.00 Pannon Egyetem, Veszprém, Vár u. 39. I. em. W 105

 icon A meghívó letöltése

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 11 / 218
 
  • Hun
  • Eng
Főoldal

Keresés

Bejelentkező űrlap


Elfelejtette a jelszavát?